keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Makuuhuonetta

Kesälomani melkein ainoan sadepäivän kunniaksi ei huvittanut mennä pihalle ja ajattelinpa räpsiä muutaman kuvan makkaristamme. Vaidoin verhot ikean pitsiverhoihin ja tuolin päälle heitin henkkamaukan jonkun halppis päiväpeitteen ja pitsipeitteen :D Olenkin jo jonkin aikaa halunnut maalata tuon rottinkituolin vaaleaksi, mutta näin pääsin helpommalla :)

Tässä tuolin viereinen seinä ammottaa tyhjyyttään ja olenkin yrittänyt miettiä mitä siihen laittaisin.. tauluhyllyn? vaiko pelkän taulun? vai siirränkö tuolin kokonaan poies ja hankin joskus siihen lipaston tms?Sängynpäätykin vielä ilman tarratekstiänsä. Koska olen tilaillut noita tarroja sisustus Amaliasta ja sieltä ei saa tilattua ennen elokuun alkua. Ja minähän haluan juuri sillä tietyllä kirjasintyylillä--> chopin sript. Ja jahkailija kun olen en vieläkään tiedä haluanko 6 cm vai 7cm korkean tekstin.?Olen ostanut tuon yöpöydän valaisimen ellokselta ja maalannut sen viime kesänä valkoisella sraylla. Olen ajatellut talven aikana hankkia siihen uuden lampunvarjostimen, tarkemmin ottaen sellaisen kauniin vekkivarjostimen (hörhelöt ja rusetit on aina plussaa :D)

5 kommenttia:

 1. Kaunista! Ihana tuo mattokin :)

  Tauluhylly on hyvä, kun saa vaihdella koristusta mielen mukaan, lisäsäilytystilakaan ei koskaan ole huono, lipastokin loistava idea ;)

  Sadetta ja ukkosta odotellessa, iltapäiväksi luvattu tänne hämeeseen!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on! <3

  Itsekin olen pähkäillyt mitä laittaisin makuuhuoneen seinälle.Vaihtoehtoja on paljon ja sen vuoksi niin vaikea päättää!:) Peiliä,taluja,hyllyä,ikkunanpokia,sisustustekstiä,naulakkoa yms yms.

  Mukavaaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Huoh kuinka kaunista!! Ja ihana päiväpeitto <3

  Olisipa meilläkin noin tilava makkari...

  VastaaPoista
 4. Ihana tulikin tuolista!
  Minä ehkä laittaisin lipaston, vaikkakin tuo tuolikin sopii tuohon... nää on niin vaikeita juttuja päättää :)

  VastaaPoista
 5. Ihana koti teillä!!!

  Taidan seurailla jatkossakin :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)