perjantai 23. heinäkuuta 2010

Maalatakko vaiko laittaa laattoja? Siinäpä pulma..

laitan heti tähän kärkeen kysymyksen:
ONKO TEILLÄ KOKEMUKSIA KIVESTÄ VÄLITILANLAATTANA? MITÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON LAATTAA VALITESSA? Otan myös vastaan hyviä vinkkejä vanhojen laattojen poistoon yms.. Vasta-alkaja kun näissä remppahommissa olen :D

Taas on pää aivan pyörällä kaikesta keittiöön liittyvästä suunnittelusta. Tosiaan se kaakelimaali maksanee n.40€ + siihen saumauskynät (niiden hintaa en tiedä, meinaan että 3x3cm laatoissa on aikas verran saumauskynälle töitä). Laskettiin liikkeessä että n. 4 neliötä tarvitsisin laattaa (keittiön välitilanlaatan korkeus 45cm ja pituutta peräti 8,8m!!!)
Tosiaan nämä klinkkerit olivat neliöhinnaltaan 39€- eli meille tulisi maksamaan n. 120€. Tuo vaalea olisi nättiä :)





Oli siellä myös kolmaskin kaunis kivilaatta, hinta 26€. Mutta nyt en yhtään ole varma oliko hinta neliölle vai yhdelle laatalle?! Siinä laatassa kivien sävyissä oli hieman eroja. Kai se oli neliölle, se tulisi maksamaan n.100€ kaikki 4 neliötä.


Tällaista laminaatti tasoa olen haaveillut, tiedä vaikka tummempikin olisi hyvä?

4 kommenttia:

  1. Meillä taitaa olla tuota ylintä laattaa,näyttää ainakin samalta!Tiskialtaan takana ainakin toimii ja kestää pyyhkimistä.Oon kyllä tykänny siitä!:)
    Hyvänvärinen on tuo tasokin!!
    Mukavaa viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  2. Moicca! Ihania laattoja... Kivessä on vaan se ongelma, ettei sitä saa millään puhtaaksi jos likaantuu esim. rasvalla kovasti. Mutta kauniita ne ovat kyllä. Ja kaakeleita ollaan poistettu ihan saumasta hakkaamalla viistosti laatan alle jollain kestävällä lastalla. Kivaa puuhaa! :)

    VastaaPoista
  3. Isäntä on sitä mieltä, että meillä ei mitään maalata kaakelimaalilla kun se ei kuitenkaan kestä, kuulemma kannattaa suosiolla vaihtaa laatat nyt ennen uutta työtasoa kuin muutaman vuoden kuluttua :)

    Maija Maitoparta: Kävin katsomassa ja näyttää kyllä samalta :) Oletteko laittaneet sitä suoja-ainetta? Hauskaa viikonloppua myös teidän perheelle :)
    Nina: Tuo rasva muakin vähän hirvittää, kun pitäisi juuri lieden taakse laittaa tuota. Auttaakohan ne suoja-aineet oikeasti? :)

    VastaaPoista
  4. Suloinen on kotinne, pakko oli kliksauttaa nappia ja liittyä lukijaksi.

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)