lauantai 17. heinäkuuta 2010

Hääkuumetta

No niin, pakkohan siitä on nyt täälläkin kertoa kun asia on pyörinyt päässäni aikalailla viime aikoina. Tässäpä teille siis hieman taustaa: Täytän 23-vuotta ja avopuolisoni täyttää 26-vuotta. Olemme seurustelleet hieman yli 7 vuotta ja kihloissa olemme olleet 3 vuotta. Kihlat ostimme juhannuksena 2007, yhteisen päätöksen jälkeen <3 MUTTA, tämä saattaa kuulostaa teistä typerälle, MUTTA häitä ei tule ennenkuin minua on kosittu. Ja tämä kosinta ei tule olemaan mitään elokuvamatskua, sillä sormuksia ei enää ostella :D Vaan se ajatus, se rakkauden teko, pieni ele johon ei suuria rahasummia tarvita vaan tunnetta, roihua rinnassa ainokaistaan kohtaan (kukka olisi tietysti mukava :D).Se, että toinen toinen polvistuu, kysyy kysymyksen ja osoittaa teollansa, että vaikka arkielämässä ollaan juntteja, eikä näytetä tunneita niin osataan sitä joskus vähän hempeilläkkin.. Kun kerran elämässäni menen naimisiin, haluan sen yhden ainoan kosinnan vaikka kihloissa jo olemme (ja lupauksen jo antaneet).. Monet ovat sanoneet minua typeräksi kun tällaista "vaadin".

Tässä olisi muutama kuva unelmieni mekosta <3 JA jos joku on ihan aikuisten oikeasti menossa naimisiin ja etsii itselleen sitä oikeaa mekkoa niin suosittelen lämpimästi että katsokaa Bridezillas-liikkeen nettisivut, meinaan että on muuten edullisia mekkoja! Laadusta en sitten mene vannomaan, mutta noissa kuvissa keskimmäinen maksaa n.400€ ja kaksi muuta 270€/kpl:)


6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa hääfiilistelyä!!<3
  Toivottavasti pääset pian kunnolla suunnittelemaan!

  VastaaPoista
 3. Oispa vaikea valita noistakin, mulle kelpais nuo kaikki, ihania!!!
  No tottahan se kosinta kuulukin asiaan :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat pian kosinnan;-))
  Upeita pukuja!
  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 5. Onpas edullisia ja kauniita pukuja! Hääfiilistely on ihanaa, meillä mies kosi minua ja menimme kihloihin, sitten yhdessä päätimme hääpäivän, kesällä oli 2-vuotis hääpäivä :)
  Toivotaan että miehesi kosii pian sinua jotta pääset suunnittelemaan häitä!

  VastaaPoista
 6. Uih ompas nätti tuo keskimmäinen mekko! Kelpais toi viimeinenkin mulle, jos olisin yhtä laiha, kuin kuvan malli ;) Ja hirmu edullisia, mäkun luulin että noista saa pulittaa paaljon enemmän rahaa :o

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)