torstai 28. helmikuuta 2013

Eames

Heippa!

Nykyiseen kotiimme muuttaessa päätin että meille tulee keinutuoli, 
valkoisena tietysti!
Ja hyvä etten ostanut aiemmin, koska nyt en haluaisi enää ns "perinteistä" keinutuolia :)

Vinkatkaas kaikki joilla kokemuksi tuolista, onko hyvä istua ym, 
koska tämä tuoli miellyttää muotokielensä puolesta minua
eikä tosiaan kokemuksia ole sitten minkäänmoisia!

Ja kukkaron nyörit tunnetusti tiukalla ajattelin ensin feikkiä! :)
Joten mistä näitä feikkejä löytäisi?


Mukavaa torstai-päivää lukijoilleni!

Marjo

10 kommenttia:

 1. Mun suosikkituoli nro 1 on tämä RAR. Olen istunut tässä, kun hotellihuoneessamme missä kerran yövyttiin, oli tämä. Tampereen Sokos Hotel Villa :)
  Oli ihan ok istua, se on vaan sellanen pieni, vai miten sen ny selittäis, se tuoliosa tuntuu niin pieneltä. Mutta kyl mää tällä mieluusti keinuisin kattoessani töllöä, mutta mies tyrmäsi täysin edes ajatuksen tästä tuolista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo miehelle ees vielä kertonut mun uudesta keinutuoli ideasta :D :D Tuttuun tyyliin uskoisin että täystyrmäys tulossa, mutta sopeutuu hetken mietiskeltyään :D Mittoja kattelinkin netistä ja sellanen mielikuva jäikin että aika pieni tämä taitaa olla :) Olisi kiva kun joku laittaisi kuvan jossa oikea aikuinen ihminen istuu tässä tuolissa :) Osaisi jollakin tapaa hieman suhteuttaa nuota mittoja :) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Vepsäläisellä olen kyseisessä keinutuolissa istunut ja sitä havittelen. Hyvä istua ja hyvä selälle, olin heti myyty. Hinta vain nikotuttaa hivenen. Olen 155 cm pitkä pätkä, mulle ihan soppeli, jalatkin yltää lattiaan. On siro, ei siis iso. Feikki kelpaa kyllä mullekkin, joten jospa joku tietäisi missä myydään.

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Taru! Sinä sen sanoit, Siroutta juuri kaipaan, perinteiset ovat jotenkin niin "massiivisia" :) Olen itse 170cm pitkä ja toivoisin että malliltaan on myös sellainen että joskus hamaassa tulevaisuudessa siinä olisi hyvä istua vauvan kanssa :) Kiitos kommentistasi Taru! Mukavaa sunnuntai päivää :)

   Poista
 3. Meillä näitä feikkejä 2kpl. Eron aitoon huomaa vain siitä että istuinosassa näkyy 4 "kuoppaa" kohdissa joihin metallijalat kiinnittyvät. Mutta hinta oli vain 60 € joten en valita :)halusin tuolia alunperin eteiseen, mutta koska se on siinä ihan esteettisenä,en suostunut maksamaan 600€ laadusta, sillä tuolia ei käytännössä käytetä. Sikahalpa hinta pisti tilaamaan tämän kaunokaisen myös lastenhuoneeseen. siinä on tullut istuttua nukkumaanmenovahdissa ja tuoli on matala mutta syvä. Olen alle 160cm pitkä, toisaalta mieheni 180cm,ei muistaakseni ole maininnut mitään epämukavuutta.. Putiikki on englantilainen lakeland-furniture.co.uk. Postikulut 20€ luokkaa ja maksu luottokortilla, toimitus koti-ovelle. Ko.putiikista muitakin löytöjä mm. Kartellin ghost-tuolia :)PS. Kirjoittelen puhelimesta käsin,joten omituiset sanat tms ei suomenkieli menee ennakoivan tekstinsyötön piikkiin!
  Terv. Marianne /melkein valmis..


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superpaljon kiitoksia avustasi Marianne! Hyvä hinta ja pk:t kohtuuhintaiset. Suomessa törkeät hinnat pk:ssa, olen etolasta joskus katsonut nuota läpinäkyviä tuoleja mutta 100€ tuoliin tulee 50€ pk:t joka on minusta törkeää! Kävinkin kurkkaamassa blogistasi kuvia ja kaunis kiikkustuoli se on :) Tuleekos tuohon tullikuluja päälle? Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle! :)

   Poista
 4. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi pitää ostaa feikki jostain design-tuotteesta. Jos minulla ei ole rahaa ostaa aitoa, en taatusti osta myöskään kopiota, mielestäni se on täysin moraalitonta. Ja tämä koskee ihan kaikkia tuotteita, Mariskooleista ja Uggin saappaista Louis Vuittonin laukkujen kautta Eamesin,Tapiovaaran etc huonekaluihin. Kaikista löytyy jäljitelmiä ja itse en voisi kuvitellakaan ostavani niitä, mutta kukin taaplaa tyylillään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten itsekkin sanoit että Jokainen taaplaa tavallaan ja minun tapani on se toinen. Eikä kaikkea tarvitse aina ymmärtää, en minäkään ymmärrä :)

   Sanotaanko näin että olen väliin putoaja, ostaisin designia jos minulla olisi läjäpäin rahaa, mutta pienituloisena minulle kelpaa feikki. Feikki menee siinä missä aitokin. En ymmärrä merkkien päälle, enkä todellakaan erota feikkiä aidosta. Eikä minua varsinaisesti edes kiinnosta onko jollain feikkiä tai aitoa- oma on asiansa. Enkä minä himoitse jotakin tiettyä huonekalua tai valaisinta sen takia että se on tietyn merkkinen tai tietyn suunnittelijan tekemä- joskus vaan kolahtaa ja todella kovaa jokin muoto tai materiaali, erilaisuus (esim. tässä tapauksessa etsin perinteiselle keinutuolille vaihtoehtoja ja löysin tämän ainoana vaihtoehtona joka kolahti jollakin tapaa- jonka jälkeen tulikin karvas pettymys että designiä ja h****tin kallis).

   Onhan se varsinainen "rikos" suunnittelijaa kohtaa ostaa feikki, koska eihän hän saa tästä minkäänmoista korvausta (ajattelin lähinnä suomalaisia suunnittelijoita). Mutta hinta on se ratkaisevin tekijä, tässäkin asiassa! Edes aina laadukas tuote= korkea hinta-> ei kulje käsikädessä. Ja kuten tuosta mariskoolista voit itsekkin lukea että malli muotteineen on kulkeutunut saksalaisten mukana suomeen, kuka on siis se ihan aito ja alkuperäinen keksijä? ja joskus erehdyin pitämään pentikkiäkin suomalaisena mutta paskan marjat- ulkomailla nekin tehdään!

   Eli he jotka henkeen ja vereen arvostavat brändejä, tuotteiden suunnittelijoita, laatua sekä juuri sitä tiettyä imagoa ova siitä valmiit maksamaan suuriakin summia. Ja mitäpä sitä kieltämään: minä en tätä ole.

   Mukavaa sunnuntaipäivää ja kiitos kommentistasi, ei aina tarvitse/saakkaan olla samaa mieltä :)

   Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)