tiistai 27. marraskuuta 2012

Kuvatila loppu, minultakin :/ Ennen ja jälkeen part.1

Voi rähmä, teiltä muiltakin on kuvatila loppunut kesken ja sattuipa se sopivasti minullekkin :/ Kuten huomaatte, lisäsin blogiini toisen käyttäjän. Ja homma pelittää :) 

Sattumalta löysin muistitikulta kuvia kodistamme ostovaiheessa Alkas ihan naurattaa kuin talo on muuttunut muutamassa vuodessa nuorenparin näköiseksi :D 


Katto ja seinät maalattu, takka maalattu, kaikki katto- ja jalkalistat maalattu


Katto maalattu, seinä tapetoitu






Miehen tekemä naulakko, muuten ei oo tehnty mitään




Marjo

29 kommenttia:

  1. oi.. näyttää TOSI hyvältä nuo jälkeen -kuvat. Muutos on ollut valtava. Vautsi :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kodikasta!

    Muistatko mikä merkkinen maali ja sävy on olkkarissa? Meillä on edessä olkkarin maalaus ja tuo värisävy näyttää kivalta.

    Mukavaa joulun odotusta :)

    -Karina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kaarina!

      Kävin kurkkimassa jostain vanhemmasta postauksesta ja tikkurilan mulperi sävyltään :) Tykkään kyllä kovasti :)

      Poista
  3. Tosi ihanan ja valoisan näköistä!

    VastaaPoista
  4. Siis mitä teit että pelittää? Minultakin loppui kuvatila :-( Kerro?

    Asetuksista luin että pitäisi pienentää kuvat ennen blogiin lataamista..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin vähän kikkailemaan että sain toimimaan, mutta lisäsin asetuksista uuden käyttäjän ja loin tälle blogger tilin. Huomasin että uudella käyttäjätunnuksella sun pitää olla järjestelmänvalvoja ja vanhalla tekijä, jotta tuo kuvahomma pelittää :) Tuonkin saat muutettua ihan viimeisenä asetukset kohdasta, johon lisäät uuden tilin :)

      Poista
  5. Vau, mahtava muutos! Pakko ihastella mielettömän kaunista kotianne, voih ja vauh.

    Hei muuten kuvatilan loppumisesta: pienen selvitystyön ja panikoinnin jälkeen sain selville, että kuvia saa tuon tietyn kiintiön jälkeen ladata ihan normaalisti ilman sitä lisätilan ostamista, kunhan yhden kuvan koko ei pituussuunnassa ylitä 800 px:ää. Mulla ainakin auttoi, eikä lopulta ihan kamalasti tarvinnut kuvan koosta tinkiä edes.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiitos vinkistä :) Mä en ookkaan enemmin nuota kuvia pienennelly ja täytyykin vissiin alkaa kokeilla josko kestäisi kuvatila hetken kauemmin :)

      Ihanaa joulun odotusta :)

      Poista
  6. Näitä muutoskuvia on kiva katsella.
    Itsekkin katselin meidän vanhoja kuvia vasta ja totesin, että kyllä on sisustusinto muuttanut meidän kodin aivan täysin.

    Kiva kun sait taas lisätilaa kuvillesi... saapa nähdä milloin itsellä jämähtää blogi...

    VastaaPoista
  7. Voi että ootte saanut suuren muutoksen aikaan. Ihanan raikas ja kaunis lopputulos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina :) Kovasti on laitettu aikaa ja vaivaa, paljolti vähemmän rahaa :)

      Poista
  8. Kyllä onkin talo muuttunut! Kaunista ja kodikasta!

    VastaaPoista
  9. Olen pitkään ihastellut blogiasi. Teillä on ihan uskomattoman kaunis koti! Haluaisinkin kysyä vinkkiä koiran omistajalta, jolla on valkoinen koti. Meillä on musta labradorinnoutaja, karvaa irtoaa ihan järkyttävän paljon, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Koira ei saa tulla sohville eikä sänkyyn. Miten pärjäätte koirien ja valkoisten sohvien kanssa?! Valkoinen Ektorp tai Kivik sohva houkuttelisi ja mieheltäkin siunaus siihen saatu, mutta ne karvat! Kulkeutuuko niitä väkisin sohvaan ja menetän jo parissa päivässä hermoni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Meillä koirat ovat paljon nykyään tarhassa pihalla (mies teki heille uuden kopin ja ovat viihtyneet erittin hyvin), pidetään myöskin sisällä mutta ovat omilla "makuualustoillaan" olkkarissa/keittiössä (lähinnä makoilevat tai nukkuvat) tai sitten oleskelevat khh/pesuhuoneessa. Kyllähän tuota karvaa on, mutta enemmän minua haittaa sohvilla näkyvä pöly. Ihan jatkuvasti saa olla tarrarullailemassa :) Tottahan mää pidän huolen etteivät aivan kenaa soffan vieressä- vanhimmainen varsinkin tykkää nojata sohvaa istuessaan ja välillä vähän joutuu komentelemaan. Mutta onneksi päälliset saa pestyä! :)

      Toivottavasti tästä nyt jotain apua :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Meillä myös koiran lempipuuhaa on hieroa itsensä sohvaa vasten :) Noh, nyt olen harkinnut ostavani tumman harmaalla edsken päällisellä ja valkoiset varalle. Mutta vähän jännittää onko edskenin harmaa liian tumma. Pitäisi ruveta päättämään ennen kuin sohvaviikot päättyy! Voisin nyt samalla vielä yrittää kysyä toisenkin asian jota olen miettinyt. Teillä kun on todella kauniit tapetit seinissä, niin onko seinät olleet alusta lähtien tasaista pintaa? Meillä on vanha talo, jonka yläkerran senille on lyöty aikanaan lastulevyä (joissa on ikävät raot). Kauhulla mietin millainen operaatio on saada ne tapettipinnalle. Mutta kaunista ja tunnelmallista joulua sinne teille! :)

      Poista
    3. Heippa, tuota edskenin harmaata en ole nähnyt livenä- mutta tuo svanby harmaa on toooodella nätti (mun kaverilla on se ja on todella ihana livenä! Jos vaaleahkot seinät niin tuosta sohvasta voisin sanoa ettei oo tumma ja menee hyvin koiran kanssa). Jossakin vaiheessa haaveilin sitä meillekkin :) Suosittelen katsomaan tätäkin vaihtoehtoa ellei ole jo liian myöhäistä :)

      Tuo riippuu siitä mitä haluat seinille tehdä. Meillähän oikeastaan jokapaikassa lasikuitutapetti joka maalattu (antaa hieman anteeksi pohjatöitä, eikä se mun mielestä niin rumaa oikeasti ole) ja tehosteseinä joko nonwoven tai paperitapettia. Meillä revittiin vanhat tapetit pois, jota oli onneksi ainoastaan yksi kerros ja jätettiin paperitapetin alunen seiniin kiinni. Meiltä tapetit lähtivät vähän turhankin helposti pois :D Lopuksi hioin ihan kevyesti saumakohdat ja kohdat joista tapetti ei kunnolla irronnut, harjasin seinät (ihan vaan tapettiharjalla,poistaa hionta pölyn). Tunnustelin vielä käsin että seinäpinta tasainen. Tällä tavalla ollaan tehty kaikki meidän talon seinät ja lopputulokseen olen tyytyväinen :) Ehkä tästä on jotain apua :) Ihanaa ja Rauhaisaa Joulua myös teille <3

      Poista
  10. Oot kyllä tehnyt aivan uskomatonta jälkeä, ihana koti teillä! =)
    Oon sanut intoa ja inspiraatiota sun blogista oman asunnon remppaamiseen!
    Mistä tuo eteisen "istuin" on ostettu? :)
    -Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :)

      Tuo istuin on JYSK mallistoa, saattaa edelleen löytyä sieltä :) Mukavaa joulunodotusta :)

      Poista
  11. Nää kuvat on niin parhaita! :) Pitäis ehkä tehdä samanlainen postaus meidänkin huushollista. Muutos on ainakin meillä niin järkyttävä, parempaan suuntaan tietenkin. :D Se tekee jo niin paljon, kun esimerkiksi tuollaiset oranssinsävyiset mäntypaneelikatot maalaa valkeaksi.

    VastaaPoista
  12. Oih, meillä nyt -56 rintsikka haaveissa... ja innolla surffaan näitä ennen ja jälkeen kuvia! Hyvältä näyttää!!! :)

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)