keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Maalais meininkiä

HeipS! 

Soffapöytä vielä hieman vaiheessaan. 
Jalkoina tällähetkellä puukalikat, tarkoituksena ottaa kuormalavasta nuo (tää on vaikea selittää) tukikalikat, joissa tekstiä.

Tykkään!
Tässä sitä rouheutta ja landefiilistä!P.S Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata Talo&Koti sivulla 55 meidän eteisen ;) Huvikseen laitoin kuvat, luulin ettei mitään mahkuja päästä palkinnoille :D

Marjo

10 kommenttia:

 1. Muutamia olohuoneita olen nähnyt, joissa on toteutettu sama idea sohvapöydästä. Ja jokaisessa se näyttää hyvältä! Meillä se ei ainakaan vielä toimi, kun tuosta taitaa lähteä aika paljon tikkuja. Lapsirukka sais piikkejä joka päivä (= p.s) kiva, kun liityit lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa sun blogia ja ihanalle näytti, en voinut olla liittymättä :D Tuo ei varmasti pienen lapsen kanssa ole parhaimmasta päästä (eikä mun pöytä oo ees toistaiseksi turvallinenkaan, kun jalkoja ei oo kiinnitetty mitenkään :D). Lisäksi meillä tuo lava on toiminut ennen mieheni puunhakkuu alustana, joten se on oikeasti rouhea ja paloja lähtenyt sieltä sun täältä :) Täytyy kyllä sanoa ettei ole kauniimpaa kuin tuo vanha harmaantunut lauta :)

   Touhukasta päivää sinulle Suvi, täällä on tullu jo monta tuntia taivaan täydeltä vettä, ei ollenkaan kiva syyspäivä :(

   Poista
 2. Heippa! Ihanalta näyttää!

  Hei osaatko sanoa, mikä sävy tämän huoneen seinissä on? Olen itsekkin hakenut juuri tuon tyyppistä sävyä omaan olohuoneeseen!

  -Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ninni!

   Kiitos :)

   Kävin kurkkamassa jostain vanhemmasta postauksesta ja sävy oli tikkurilan mulperi, tuota samaa maalia on meillä keittiössä :) Tuo sävy on huippu- ei liian tumma, eikä vaalea, joten ihanasti tulee nuo valkoiset kalusteet esille :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Täytyykin lähteä maaliostoksille :) -Ninni

   Poista
 3. Hei Marjo! Ihana blogi sinulla, pakko liittyä seuraamaan jatkossakin sohvapöytien (ja muidenkin juttujen) kehittymistä. :) Tuo sohvapöytä on todella kaunis mielestäni. Yksinkertaista rosoisuutta harmonisessa ympäristössä. Looking good!

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja sopii teille :)
  Pitääkin katsoa tuota lehteä tarkemmin kun ehdin vain kerran selata sen läpi sen tarkemmin sitä lukematta :)

  VastaaPoista
 5. Hei, Tässä: http://kultainensydanjapalavamieli.blogspot.fi/2012/04/sisustusintoa-ja-kevatvasymysta.html lapsiperheeseeen sopiva versio lavapöydästä, muistaakseni viides kuva ylhäältä. Eli kannattaa hioa pinta ja maalata valkoiseksi, niin käy lapsiperheeseenkin. Päällimmäisen tason välit on myös tilkitty laudoilla, jolloin tulee yhteneväinen pöytäpinta :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Olen uusia lukijoitasi.Tykkään kovasti tyylistäsi ja maustasi,omani samanlainen :) Ja huomasin eteiskuvasi,omanikin oli siinä samassa jutussa ja hyvin samantyyliset eteiset taitaa olla :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)