perjantai 13. heinäkuuta 2012

Heippa!
 
 Meillä ei sisustuksellisesti ole paikat muuttuneet, syksyä varten olen ajatellut hankkia mustia/ t.harmaita verhoita ja jatkuvaan käyttöön tummia mattoja :) Mietinnässä myös mustat päälliset soffiin, joko itse värjäten tai soppailemaan Ikeaan :) Ja kuten huomaatte; valkoinen villitys alkaa olla pikkuhiljaa ohi :D



Juhannusruusu kukki myöhään, mutta komiasti :)
Ihanaa tuoksua sisätiloihin :)
Ensimmäiset pionit IKINÄ Villa Harmonian kukkapenkistä :)

Meidän lapsukaiset <3 Aadalla turkki edelleen huonona :(

Ja viikonloppuna juhlitaan kaksissa rippijuhlissa. Puku tuunattu käyttämättömäksi jääneestä hääpuvusta :)
Viikko kesälomaa jäljellä ja kyllä on ollu tälläviikolla ihan kököt kelit :( Viimeyön sateen jäljiltä meidänkin pihaan ilmestynyt monen monta (oikeasti) isoa lammikkoa! :O Toivotaan kaikille lomalaisille kesäisempiä kelejä tulevalle viikolle! :) Meillä on liput asuntomessuille, joten varmasti mennään katsomaan minkämoisia ideoita sieltä irtoaa :)

Marjo

8 kommenttia:

  1. Iki ihana uusi blogi tuttavuus :-) Tänne jäin lukijaksi. :-)

    Todella sievän näköistä, ilo katsella kuvia :-)

    Mukavaa alkavaa viikonloppua! :-)

    Tervetuloa luekeleen myös blogia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kävinkin kurkkaamassa blogiasi ja liityin heti lukijaksesi :) Sinullakin ihana blogi :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

      Poista
  2. Kauniita kukkia, ja söpöjä koiruuksia:)

    Tuo hääpuvun uusiokäyttä onkin hyvä juttu, omaani en ole raaskinut purkaa vielä, vaikka häistä on jo 17 v:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Mia! Kiitos :) Mullehan kävi sellanen juttu että tilasin kaksi pukua ulkomailta, ensimmäinen ei ollutkaan hyvä ja tilasin toisen. (Tosiaan hintahan on jotain ihan muuta kun täällä Suomessa :D) Tämä jälkimmäinen puku oli hääpäivänä ylläni ja ensiksi tilattu jäi kaappiin pyörimään :/ Yritin sitä myydäkkin, mutta laiskana myyjänä en jaksanut sitäkään kauaa kokeilla, joten päätin leikellä siitä itselleni juhlamekon :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia. Komeita koiria teillä. Ihana tuo pöydällä näkyvä hääkuva! Mikä toi teidän seinän sävy on, on todella hyvä?
    Mukavaa kesää : )
    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sari! Kiitos :) Hitsin vitsi kun en muista tuota sävyä, Tikkurilaa se kuitenkin oli, oon varmaan hävittänyt jo maalipurkinkin. Mää ilmottelen tänne hetimiten jos vaan saan sen päähäni :) Hyvää kesää sinullekkin! :)

      Poista
  4. Teille sopii hyvin mustakin :)
    Ihana kuva koirista ♥

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)