sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

En olisi uskonut ellen olisi kokeillut...

nimittäin maalata haltexia ja vieläpä siinä onnistuen! Jihuu! Makuuhuoneemme olematon budjetti ei kertakaikkiaan anna periksi puupaneelin hankkimiseen (ja jälleen kerran haluan mennä taas sieltä mistä aita on matalin ja mitä halvimmalla saadaan tehtyä..). Kylläpä jännitti haltexin maalaus- lopputulos täysin puhtaan valkoinen ja matta- olen niin tyytyväinen. Tällähetkellä maaleihin + välineisiin käytetty 0€. Eli varsinaisesti remontti ei maksa muutakuin kuviollisten tapettien ja liiman hinnan, se multa loppuu ihan just kesken :)  Tässäpä teille vähän inspis kuvia tulevasta:

Tämä laitettiin kattoon heti haltexin maalauksen jälkeen :)
Tämä lähtee alkuviikosta tilaukseen

Loput seinistä maalaan harmaalla maalilla. Mulla jäi ruokailuhuoneesta paljolti maalia, joten taidan lantrata sitä vähän valkosella maalilla ja katsoa mikä on lopputulos :)
Elloksen -50% alennuksia odotellessa :D
Vaatii pitkää pinnaa odotella alennuskuponkeja, mutta nuo elloksen ryijymatot ovat ehdottomasti hintansa väärti alennuksien kanssa! Mutta MUSTAT VAI HARMAAT MATOT?
Kevään edullisin ostos makkariin :)
Tämä kauneus nököttänyt meidän makkarissa jo keväästä saakka ja lähinnä odotellut remontin valmistumista :)
Taidetaan tuunata vastaava ovesta
Meillä on ollut ovi sängynpäätynä ja isäntä lupaili tehdä siitä vastaavan tyyppisen ratkaisun. Olen niin kyllästynyt nuohin hemnesin yöpöytiin, oon meinannut monta kertaa lyödä niihin pääni ja ovat ihan turhia pölyn kerääjiä :D
HenkkaMaukan edullisia tekstiilejä :)


Lopuksi vielä näitä henkkamaukan tarjous tyynyliinoja :) Terkuin Marjo! Lupsakkaa sunnuntaita!