perjantai 10. helmikuuta 2012

ON24 sisustustavaratalo

Heippa!

Mun ensimmäinen "mainos bloggaus". Mää kirjottelen teille tuosta liikkeestä (omaa kokemusta ei ole) mutta oon kattelu sieltä paria juttua. Mikäli haluatte liittyä tuonne sivustolle koodilla NBUQHAE (eli rekisteröidyt ilmaiseksi kanta-asiakkaaksi, kirjaudut sisälle ja syötät koodin sille varattuun paikkaan. Tästä hyvästä saat 15€ tilillesi, jonka voi käyttää ostoksiin). :) En ole siis tilannut vielä mitään, on siellä kallistakin tavaraa, mutta tuo hyllykkö ei mielestäni ole todellakaan pahan hintainen.  Käykääs kurkkaamassa sivuille :)

Ja kuuntelen mieluusti kokemuksia kyseisestä paikasta, esim.postikulujen hinnoista  :) Olen tullut nuotten  minulle uusien nettiputiikkien suhteen vähän varovaiseksi kun jäi saamatta häätavarat bridezillas-nimisestä huijausfirmasta. Rahat katosivat ja tavaraa en ikinä saanut :( Onneksi ei ollut järin suuresta summasta kyse, mutta kantapään kautta jouduin oppimaan olla luottamatta jokaiseen firmaan :/ Tein asiasta rikosilmoituksen. Onko teille sattunut vastaavia tapauksia?
Näitä erikokoisena ja värisenä. Tämän hinta 96€
Ihana halkoteline :)

Terkuin Marjo

13 kommenttia:

  1. katsoin itsekin tuota hyllyä valkoisena ja meille tänne pohjois-karjalaan toim.kulut olisi 24e, ei paha :)

    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ei olis ees pahat toimituskulut. Netistä luin kaikkia kauhutarinoita et postikulut isompien ostostenluokkaa- ei kai pitäs kaikkea uskoa ;D

      Poista
  2. Hei!
    Löysin vasta blogisi ja luin sen alusta loppuun, ja pakko sanoa että ihastuttava vanha talo teillä. Saanko udella minkä hintainen talo oli kun ostitte sen? :)
    Itse ihmettelin kun en löytänyt bridezillas-sivustoa, kun sitä aikasemmin suosittelit. No nyt sitten syy varmaan selvisi! Itselle ei ole käynyt noin, mutta on kyllä tutuille käynyt. Ei ikinä tiedä voiko ulkomaiseen firmaan luottaa :/

    VastaaPoista
  3. Menin ja tilasin Bridezillasta ja tavaroitani odottelin ja odottelin... ja odottelin. Kunnes hermostuin ja uhkailin. Tavarani sain ja onneksi ne ajoissa tilasin. Jälkeenpäin lueskelin noista kokemuksista naimisiin.infon sivuilta. Ilmeisesti kait moista firmaa ei enää ole.

    VastaaPoista
  4. Kivan näköinen hylly, eikä ole pahan hintainenkaan :)
    Varovainen saa olla nettipuljujen kanssa, kaikenlaisia huijareita on näköjään liikkeellä :(

    VastaaPoista
  5. Heippa,

    Itsekin tilailin toissa vuonna kyseisestä hääpuljusta ja hullusti meinasi käydä. Lukuisien sähköpostien (puhelinnumeroa ei tainnut olla!) ja niissä painostusten ja lopuksi rikosilmoituksella uhkailun jälkeen rahat palautettiin minulle. Mulla näköjään kävi tuuri.. Kyllä nykyään vähän paremmin nettifirman tiedot tsekkaa, ennen rahojen siirtelyä toisten tileille! :)

    Todella kiva blogi sulla! Me aloitamme kesällä remontin juuri ostamassamme oktalossa ja täältä saanut jo nyt kivoja vinkkejä ja ideoita, kiitos niistä! :)

    -Maami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maami! Onneksi sinä sait kyseisestä puljusta rahat takaisin, mä havahduin asialle vasta kun luin lehdestä jutun :/ Kauhistuttaa ajatella niitä jotka tilasivat esim. hääpuvun tai useilla sadoilla euroilla tavaroita ja jäivät puille paljaille, eikä ainoastaan raha- vaan se kaikki stressi ja vastaavien tavaroiden etsiminen :( Mukava kuulla että täältä minunkin blogistani voi joku saada ideoita <3 Mukavaa alkanutta viikkoa Maami :)

      Poista
  6. Tuo halkoteline on ihan superihana <3
    Btw blogistani löytyy sulle haaste :)

    VastaaPoista
  7. Mie olen tuon nettikaupan kanta-asiakas mutten oo vielä tilannu mittään, meinasin siis parisen vuotta sitte tilata :) Tuota hyllykköä kans katellu sillä silimällä mutta valkosena :D
    On suomalainen nettikauppa, ja postikulut näät ku laitat tavaran ostoskorriin ja sitte postinumerokohtaan oman postinumeron ja sitte klikkaat ohi niin tullee postikulut. Testasin ja meille tulis (Kanta-Häme) tuon hyllyn postikulut olemaan 18eur postista haettuna :) On myös kottiinkuljetusmahollisuus :)

    Pienellä punasella lukkee ostoskori-sivulla: Toimituskulut saat näkyviin lisätessäsi toimitusosoitteen. Merkitse vähintään postinumero.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On24 ei ole kotimainen yritys, kyseessä on virolainen nettikauppa.

      Poista
  8. Totta kai jäi edellisseen kommenttiin laittamatta...eli siis tuolla nettikaupalla on toimiva Y-tunnus, tarkistin sen Ytj.fi kautta, eli tuon perusteella luotettava kauppa :)

    VastaaPoista
  9. Hei!
    Olen jonkun aikaa lueskellut blogiasi ja nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. :) Olen itse tilannut pari kertaa tuolta ON24 sisustustavaratalosta ja hyvin on kaikki sujunut, postikulutkaan eivät olleet pahat. Ihan luotettavan tuntuinen paikka siis.
    Blogisi on aivan ihana ja talonne todella kaunis! :)
    Heidi Maria K.

    VastaaPoista
  10. Kiitos vinkistä. Tuo korkea halkoteline näyttää hyvältä ja suht. edukkaalta.

    Tässä näitä koodeja tuonne sivuille vielä : IXIHAKF :)

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)