keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Siivouspäivä

Hei taasen!

Eilen kirjoittelin nuosta keväisistä tekstiileistä ja tulipa mieleeni tuo meidän pikkumakkari. En ole käynyt siellä varmaan kuukauteen, ovi ja patteri pidetty visusti kiinni- ja tottavieköön olihan siellä melko viileää. Huone toimii tällähetkellä lähinnä yövieraiden majoitustilana ja kesän jälkeen sen käyttö on ollut vähäistä, voisiko sanoa ettei sitä ole käytetty lainkaan. Lastenhuone siitä tulee jos lapsia joskus siunaantuu. Mutta täällä makkarissa on aina kevät :)

Yläkerran aula on melko karu, mutta toistaiseksi ei ole mitään syytä/motivaatiota roudata sinne enempää tavaraa. En ole kertaakaan istunut sohvalla sen jälkeen kun ektorpat siirrettiin alas- joten tämä tila on aivan turha- ja liian suuri. Varmaan turha edes sanoa että tälläkään tilalla ei tällähetkellä ole minkäänmoista käyttöä.


Pakko laittaa tänne loppuun vielä pikkusiskoni kaksospojista (Jessestä ja Jerrystä) kuva :)


Tänään on paistanut ihanasti aurinko ja tuuli tyyntynyt, mikä päivä siivoilla tupaa :) Huomiseksi sattuukin vapaapäivä joten saa vaan herkutella ja selailla kevään kuvastoja :) Herkuttelusta puheenollen- olen taas syksyn aikana kerännyt itselleni ihan kivasti kiloja joten tammikuussa alkaa dieetti! :) Mulla olis kova syyhy rempata tuo meidän päämakkari. Tietysti pienellä budjetilla ja itse tehden :)

Terkuin Marjo