maanantai 28. marraskuuta 2011

Maali/tapetti paljastuksia :)

Heipparallaa!

Täällä ollaan testailtu uutta kameraa ja täytyy sanoa että hyvältä vaikuttaa. Toki valtavasti pitää harjoitella ja testailla säätöjä, jotta saa mieleisiä kuvia :) Pitää vaan hommata isompi muistikortti, tuohon nykyiseen 4gigaseen ei paljoa mahdu kun vanhasta kamerasta jäi muutama kuva jemmaan.

Tässä eilisiltana otettu kuva

Tänään päivällä meidän ruokkis näytti tältä, tyynyjä melko paljon :D

Tältä meidän seinät näyttävät nyt. Ovat tuollaiset harmaa/beiget. Eilen sain maalatuksi kaikki seinät, tänään olen maalaillu lattialistoja.
Tässä tuleva tapetti (toivottavasti! Tilasin puhelimitse ja toivottavasti koodi oli oikea!)
Nyt täytyykin perjantaihin jännittää ja odottaa (alkaa jo vähän ärsyttää kun koko kämppä on ihan levällään ja monta päivää niin sanotusti jouten oloa tuosta tapetista johtuen.)


Tällaista pöytää olen haaveillut yhteen olohuoneen nurkkaukseen ja saattaapa olla että isännän kanssa lähdemme reissuun Tampereen suunnalle 5.12 ja nappaan tämän sieltä mukaani  :)


Tänne eteläpohjanmaalle tuli yhdessä päivässä talvi! Tuntuu heti paljon valosammalle :)
Touhukkaita päiviä ystäväiset! :)

6 kommenttia:

 1. Oijoi, tuopa tapettia minäkin katsoin meille. Melkein tilasinkin, mutta sitten päädyin "turvallisempaan" ratkaisuun - eli tylsään ratkaisuun. :/ Olis vain sittenkin pitänyt ottaa tuo kuviotapetti!

  Toiselle puolella Suomea tuli talvi myös (ainakin hetkellisesti)! Ihana oli herätä aamulla, kun ei ollutkaan aivan pimeää ulkona. Kun nyt ei heti sulais lumet pois..

  Mullakin muuten suunnitelmissa järkkärin päivitys, että kamppailen Nikonin ja Canonin välillä. Mulla ei oo ollu muita kuin Canonin kameroita, minkä vuoksi Nikon epäilyttää. Toisaalta sitten monet kehuu Nikonia ja meidänkin suvusta löytyy pari vannoutunutta Nikon-konkaria! :D Hankala valinta!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä. Aivan uskomattoman upea koti teillä!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti ♥
  Ihana tuo pöytä, sopii teille kyllä hyvin :)
  -AnnaO-

  VastaaPoista
 4. Sitten on ihana kun remontti on ohi ja pääsee sisustamaan. Minäkin odotan kauhulla meidän lattiaremonttia, mihin ihmeeseen laitan kaiken rojun siksi aikaa. Mutta eiköhän jaksa sen voimalla kun saan vaaleat lattiat;-))

  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 5. Alako huvittaan, siis hyväntahtosesti, ko näin tuon kasan tuolla lattialla :D Niin tuttua meilläki nuo läjät ko mie alan joko vaihtaan järjestystä tai vaihtaan maalia seiniin :)

  Ja sitte tärkein, Ihana tapetti! :) ja ihana tuo lyhtykuvaki :) ja tiän tuon tunteen ko tekis mieli tehä just-nyt-heti mutta ko ei voi :D Jaksamista oottaa tapetin tuloon :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)