maanantai 17. lokakuuta 2011

Ruokailuhuone

Ruokailuhuone viimeinkin melkein valmiina. Edelleen yhdestä nurkasta puuttuu listan palanen joka olikin 3cm vajaa, mutta katsotaan josko sen tässä syksyn mittaan saisi laitettua :) Valaisimessa edelleen liian lyhkänen johto, joten voipi olla että akkojen istujaisiin laitetaan vanha valaisin paikalleen.


Eilen käytiin ikeassa ja matkaan tarttui parit vitriinit, tuolit, matto ym.

Huisin hauskaa alkanutta viikkoa toverit! :)

6 kommenttia:

 1. Näyttääpähän hyvältä, eikä yhtään liian tummalta :) Hassu juttu, en varmaan vieläkään tunnistaisi samaksi tapetiksi sen meidän mustan kanssa jos et olisi siitä erikseen maininnut.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno!!Ihanan raikas ja samalla reipas! Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! :) Ootko muuten tykänny tuosta Ikean lipastosta? Ajattelin sellaisen (tai ehkä parikin) meille hankkia seuraavalla Ikean retkellä...

  VastaaPoista
 4. Ou wau.
  Toudella upee ruokailutila.

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Katja: Kyllä meillä onkin vaan hyvä maku ;D
  Nina: Kiitos <3
  Saara: Olen tykännyt tosi kovasti, meinaan ostaa meille toisenkin jahka rahatilanne taas kohentuu. Täytyy kehua oikeaksi tilaihmeeksi. Ainoa miinus on mielestäni tuo lipaston väri, se on jotenkin kellertävän valkoinen (en haittaisi jos tilassa ei muuten olisi valkoista mutta meillähän on, ja nyt huomasin viimeisimmällä ikean reissulla kun oli oikeasti valkoinen lipasto kyseisen vieressä :D)
  Onnenkyynel: Kiitosta, täälläkin tykätään kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan kaunis ruokailutila! :) Tosi harmooninen ja ihanan valosa :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)