maanantai 31. lokakuuta 2011

M

Heippa!
Tänne blogiini on tupsahdellut uusia lukijoita, tervetuloa joukkoon!
Tapettivalintani ei sitten mennyt oikein nappiin, tuo edellisessä postauksessa esillä ollut tapetti oli makuuni liian beigeen taittuva (kun hakusessa harmaa värimaailma). Kaiken lisäksi tapetti on paperitapettia ja vaatii liisterin kanssa leikkimisen ja vettymisen yms. Jotenkin koen sen kauhean hankalaksi kun kokemusta on nonwoven tapeteista jotka on niiiin superkäteviä laittaa. Noh, menipähän siinäkin uusiksi suunnitelma.

Olen jo jonkin aikaa pähkäillyt keittiön kaappien päällä olevien "boksien" tarkoitusta, olen nimittäin sitä mieltä että joutaisivat hiiteen mikäli takana on tapetti jonka maalata. Ja laittaa tuollaiset sirot kohdevalaisimet niiden tilalle. Tämä on siksi ajankohtaista, koska keittiön seinät on  maalattava (siis jollakin muulla kun vaaleanpunaisella) ja tämä asia hoituisi siinä samalla. Havainnollistan tällä ikeasta ottamallani kuvalla, jossa näkyy valaisimet kaappien päällä :) Mitä te olette noista "bokseista" mieltä? Onko teillä ollut sellaisia tai tuleeko olemaa? :)

Terkuin Marjo

9 kommenttia:

 1. Meillä ei ole noita "boxeja" kaappien päällä, ainoastaan listat. Tykkään tosi paljon, kun yläosa on avoin, on jotenkin ilmavampi. Lamppuja en tosin ole ajatellut sinne laittaa, mutta miksei. Juu, kyllä mää poistaisin nuo boxit :o)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli tässä keittiössä nuo yläsokkelit ja kun tehtiin "kasvojenkohotus" tähän keittiöön niin revittiin ne pois. Paljon paremman näkönen mun mielestä. Mies värkkäs sinne kaappien päälle tunnelmavalot led-sarjasta ja neki on tosi kivat! Varsinki yöllä jos pitää könytä keittiöön vaikka juomaan niin ei ole ihan säkkipimeää. Ei muutakuin boxit pois ja uutta tunnelmaa köökkiin!

  VastaaPoista
 3. Saako ne pois?! OOo... arvatkaa, kuka lähtee kokeilemaan! :DDD

  VastaaPoista
 4. Meillä on kans mutta suunnitelmissa ottaa pois tai ainaki kattoa onko siellä putkia tms. ja laittaa ledivalonauha sinne, jos pystyy...sitte joskus, ehkä :)

  VastaaPoista
 5. Pirkkis: Kiitos käynnistäsi, sainkin kaipaamaani vahvistusta boksien poistamiselle :)
  Kati: Pakko näyttää isännälle että täällä ollaan samalla linjalla mun kanssa.
  Maanvaiva: Meillä on ainakin tee se itse-mies laittanut paikoilleen kun ovat vähän.. noh, kuinka sen sanoisi- epäsiistin näköiset. Lisäksi meillä on ihan muutaman millin irti katosta, uskaltais vaan ruveta perimään. Hitto jos siellä takan ei ookkaan tapettia, ei huvittais alkaa tapetoimaan :D
  Meän Satu: voi hitsi, en ees tajunnut että siellä takana vois olla putkia.. Täytyy yrittää jollakin kurkkia taakse :D

  VastaaPoista
 6. Itse ottaisisin pois, jos saa...
  Keittiöstä tulee kevyemmän näköinen. Toisaalta kun yläsokkelin poistaa niin tilalle tulee pölyhylly ;) mutta sitten taas sinne saa tosi kivat valot:)

  Meillä oli vanhalla talolla kaapin päällys (vaaleat tapetit muuten) vain maalattu, ja kukaan ei 12 vuoden aikana edes huomannut sitä!!

  VastaaPoista
 7. Minä otin pois nuo meidän keittiöstä.Ihan turhat ja keittiö tuntui tosi ahtaalle.Helposti lähtee irti.
  Että ota vain pois:D

  VastaaPoista
 8. Löysin tänne blogiin, ja onneksi kun on niin paljon ihania kuvia :)
  Kyllä laittaisin yläkotelot hiiteen, vaikka pölyhylly sinne kyllä tulee, mutta saahan ne pölyt pyyhittyä

  VastaaPoista
 9. Juu, tään mä kyllä näytä isännälle :) Te ootte laittanut tosi hyviä kommentteja! Ja sanoon kyllä isännällekkin tänään jo asiasta, sanoon tietty senkin että aina oon saanu tahtoni läpi ja kertakaan se ei oo valittanut että pieleen on menny ;D hyvät perustelut :D

  Paavali: Kiva kun tulit tänne blogistaniaan, täällä sivustolla tapahtuu päivittämista reilusti enemmän kuin toisaalla ;D

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)