torstai 25. elokuuta 2011

Remppakuume, Remppakuume

Täällä rehottaa valtaisa remppakuume! Tai olen jo muutostamme asti miettinyt lattian vaihtamista (siis nykyinen muovimattomme on niin hyvin asennettu, jotta kuulemma sen päälle voi suoraan asentaa uuden muovimaton). Olen surffaillut netissä ja odottanut verotoimiston kirjettä kuin kuuta nousevaa :D Tässä gerflorin vinyylipäällysteet.Olen miettinyt että taitaa olla järkevintä samassa yhteydessä vaihtaa tapetteja, niin ei tarvitse venkslata kokoajan listojen kanssa. Tilasin palan Josette tapettia jo varmaankin vuosi sitten, ja olinkin jo unohtanut häiden alla koko asian. Mutta näytepalanen löytyi sattuman kaupalla ja siitähän tämä innostus oikeastaan lähti. Olkkariin olisi jossakin vaiheessa tarkoitus tilata kyseistä tapettia. Minulla on tapettiin sopivan maalinkin sävy tiedossa, olen käyttänyt tuota harmahtavaa maalia vierasmakuuhuoneessamme :) Taitaa sitä vielä jossain kaapin pohjalla olla jemmassa :)Haaveeni ovat suuret mutta olen haaveillut jo muuton yhteydessä jotta saisimme laitettua laitettua lasiovet olohuoneen ja ruokailuhuoneen väliin, mutta taitaa olla elinikäinen haave (seinää jouduttaisiin hieman poistamaan ja minulla ei ole hajuakaan onko se kantava). Sitäpaitsi ne ovet maksavat n.600€ huh!


Kaikista kovin homma taitaa olla olla huonekalujen siirtely ja vanhojen tapettien poistaminen, lattiahan saa jäädä uuden alle. Tunnetusti yritän kaiken tehdä pienellä budjetilla ja yleensä silloin joutuu joustamaan sekä antamaan periksi tiettyjen asioiden suhteen.. mutta katsotaan mitä tästä tulee ja mihinkä rahat riittävät, onneksi tässä on aikaa suunnitella ;)

Olen kytännyt net.anttilasta tuolihuppuja mutta huoh 59€/kpl (ja joutuisin omien tuolieni kanssa kikkailemaan koska ne eivät ole pehmustetut) kun ikeassa vastaavat tuolit päällisineen maksaa 79€/kpl. Toki ikeasta saa vain valkoisia tuoleja, mutta päälliset ovat onneksi pestäviä. Toivon hartaasti jotta joku kaunis päivä saan nämä ihanuudet hankittua ruokailuhuoneeseemme :)


Katsotaan jahka ensiviikolla saisin hankittua leivinuuniin maalia ja laitettua sen uuteen uskoon :)