tiistai 28. joulukuuta 2010

Häähössötystä, kirkko varattu

Me vietimme joulua vanhempieni luona Keski-Suomessa ja ihanaa oli vaikkakin jouduinkin joulupäiväksi töihin. Menemme sinne myöskin Uudeksi Vuodeksi :) Lahjoja sain/saimme ihan kiitettävästi ja paras lahja kaikista taisi olla avokkini antama sähköhammasharja (oli kulta vielä hintalapunkin unohtanut--> isäänsä tullut :D).

Päällimmäisenä ajatuksena on häät. Kirkko on varattu tämänhetkiseltä asuinpaikkakunnaltamme 23.7.2011 klo 14.00 (täällä pitää varata hyvissä ajoin kirkko). Mieleni halajaisi pitää häämme paikkakunnalla josta olemme kotoisin (pidän kirkosta- se on niin kaunis! ja pappi olisi tutumpi) mutta kun juhlapaikkaa ei yksinkertaisesti ole (rauhanyhdistys ja seurakuntatalo- ovat mielestäni "pyhiä paikkoja" joissa ei viinan kanssa läträillä). Joten... Vanhempiemme luona juhlia en haluaisi pitää (on jo niin monet juhlat juhlittu, että se "fiilis" on jo vähän mennyt)

Mekkoa olin tilaamassa, netti vaan tökkii niin pirusti etten saanut tehtyä viimehetken selailuja. En ole 100% varma päätöksestäni.

Koruiksi valitsen aivan perinteiset helmikorut
Häämeikin ajattelin teetättää ammattilaisella. Luulen että lopputulos on aivan toista kuin mitä itse saan aikaiseksi :) Pidän raikkaasta ilmeestä, jossa korostetaan parhaita puolia (eli silmiäni :D)

Hääkimppuja. Aion kysyä saanko kimppuuni mahdollisesti vaaleanpunaisia pioneja.

Häälaukku. Taidan tilata mekon kanssa samalla ulkomailta

Hääkampauksia. Pidän mahrottoman paljon näistä kampauksista joissa on kiharat.


Ja viimeisinpänä hääkengät. Katsotaan tilaanko nämä vai käytänkö melkolailla samantyyppisiä mustia. Eihän ne sieltä mekon alta juurikaan mihinkään näy? :)

Elikkäs dieetti alkaa tammikuun alussa. Sain viimevuonna pudotettua 10 kg n. puolessa vuodessa parantamalla hieman elintapojani (elikkäs ruoka ja liikunta). Joten täytyy nytkin tsepata ja onpahan ainakin tavotteita näyttää superhienolta häissä :) Noista 10 kg on tullut takaisin 4-5 kg. Ja kyllä huomaa, tuntuu ettei jaksa tehdä mitään. Kokoajan on väsynyt ja puhti poissa, tokikin itsetuntokin on hieman laskenut. En siis ole mikään ns. lihava, mutta haluan oman hyvinvointini takiakin hieman pudottaa painoa.

Iloista alkanutta arkea. Toivottavasti joulunne sujui hyvin ja saitte rentoutua perheenne kanssa :)