keskiviikko 1. joulukuuta 2010

1/24 ja kuvia uudesta tapetista

Iloista alkanutta joulukuuta! :) Minulla ei ole ainuttakaan kalenteria, joten en voi teille paljastaa mitä luukkujen takaa paljastuu :( Mutta luulen että tämä tapettipaljastus ajaa saman asian ;D ;D

Tässä muutaman kuva yläkerran aulaan laitetusta tapetista. Tosiaan 4 rullaa alle 40€. Mitäs pidätte? Listat saadaan huomenna paikoilleen ja sitten alkaakin tavaroiden laittaminen (ikean reissua unohtamatta ).Kovasti olen miettinyt että teinkö virheen, kun en  tapiseerannut noita sivuja samalla kuviotapetilla? Kun ajattelee, että tuohon tulee sohvaa, verhoja ym. eteen niin takaseinän tapetti jää aikalailla piiloon.

Eli siis lipasto tulee oikealle seinustalle (oli ennen vasemmalla). Vasemmalle tulee 2 istuttuva ektorppa, takaseinälle 3 isuttava ektorppa. Musta verhotanko, musta isohko kynttiläkruunu ja mahdollisesti ostan ikeasta pienen mustan sivupöydän ja mustia taulunkehyksiä (laitan tuota tapettia kehyksiin). Harkinnassa myös musta tekstitarra noiden kattovalaisimien väliin. Ja matto, se aiheuttaa mulle aina päänvaivaa. Tuo aula on niin iso, että siinä näyttää 170x 230 cm matto pieneltä ja mietinnässä on tosiaan elloksen pellavabeige ryijymatto 2x3m, joka saattaisi olla just passeli tuohon tilaan. Ja reilulla -40% alella tuolle matolle jäisi kutakuinkin 100€ hintaa.