tiistai 2. marraskuuta 2010

Wedding dresses

Heippa taasen!

Etsiskelin taas netistä häämekkoja ja löysin ulkomaiselta sivustolta todella edullisia ja näyttäviä mekkoja. Mekkoja myy dhgate.com, joka on tukkumyyntisivusto. Paljonkohan tuollaiselle mekolle tulee veroja tullissa?

Tämä mekko n.60 usd= n. 50€, yritin etsiä porsaanreikää jonka perusteella mekko on noinkin halpa.. Postikuluiksi tulikin sitten 2,5 kg mekolle 87 usd joka on paljon enemmän kuin itse mekko! Tokikaan kuvasta ei näkynyt oliko mekossa takana nyöritys, vetoketju vai napit.

Tämä mekko 117 usd= n. 85€ ja tälle 3 kg mekolle postikuluja 45 usd. Koko paketti siis kutakuinkin n.130€. Tässä mekossa on nyöritys takana. Tätä saa myös 100€ hintaan omilla mitoilla valmistettuna. Ja ivoryn värisenä tuo mekko oli himpun yli 50€. Voiko tämä olla tottakaan että myyvät noin pilkkahintaan? Vai onko Suomi vaan kallis maa? :)
Tuo malli on vielä mietinnässä. Pelkään, että sopiiko se minulle leveä lanteiselle (n.102cm). Kuinka paljon alusvaatteilla pystyy muotoilemaan vartaloa? :)
Ja tuolta sivustolta löytyi muuten sekin mekko, jota olen Suomessa nähnyt myytävän hintaan 220€ (tuolla sivustolla 62 usd = 45 €)

Ja tosiaan Mikaa ei vieläkään ole löydetty, sukeltavat tutkivat järveä, jonka läheisyydessähänet on viimeksi nähty.