torstai 14. lokakuuta 2010

Hääjuttuja, paljon suunnittelukuvia netistä :)

Heipati!
Ihanasti olitte vastanneet tuohon kriisi-postaukseeni <3 Oli mukava huomata, että moni teistä oli pienien häiden kannalla ja saittepa minunkin pääni nostettua :) Kyllä niissä kotihäissä onkin monta etua, esimerkiksi kun meillä on tällainen romanttinen koti, muutamilla jutuilla saamme kodistamme upean juhlavan ja ei tarvitse roudata tavaroita ees taas ja kaikki on lähellä saatavissa ja tässä yksi hyvä syy ostaa kotiin kaikkea pientä astiaa/kräässä ;D. Tosin huonojakin puolia löytyy: tilat ovat pienet ja se että pöytä/istumapaikkoja on riittävästi asettaakin melkoiset haasteet :) Ajattelin laittaa kuvia, joita olen tässä keräillyt suunnitelmia varten :) Kun katsotte kuvia on varmaan vaikea arvata mitä väriä olen häihimme ajatellut ;D Osasyy siinä, että vaaleanpunaiseen teemaan löydän jo jotain kotoanikin, musta + valkoinen tuohon rinnalle.

Kaikki laittamani kuvat ovat netistä, eivätkä siis ole omiani! Toivottavasti mua ei vedetä oikeuteen tästä "hyvästä" :/

Tässä kuvassa kaunis kattaus :) Noita ruusunterälehtiä jo katselinkin bridezillas-sivustoilta kun maksoivat n. 3€/100kpl.

Hitsit mitkä ihanat kimput, tuollaaset kun saisi! Nuo mustat tuikkukipotkin sopii joukkoon :)

Tämäkin ihana kattaus

Pioneja haluaisin myös omiin häihimme, ehkä anoppi voisi auttaa kun hänen pioninsa kukkiva niin komeasti ;D Haluaisin häihimme paljon kukkia, sekä omasta pihasta& tutuilta/ kaupasta. Haluaisin runsaasti neilikkaa, pioneja, gladioluksia, ruusuja, liljoja, hortensiaa jne.. Ja kaikki tietysti allaolevissa sävyissä :) Keväällä jos häitä pidettäisiin haluaisin ehdottomasti kukkivia omenapuun oksia.

Näitä taihdan tehdä ihan oikeasti
Tässä muutama kaunis hääkimppuVoisi puunoksia maalata valkoiseksi ja koristella vaaleanpunaisilla koristeilla, helmillä jne.
Mincassa oli tällaisia erilaisia kannellisia lasiastioita alkaen 8€/kpl. Niitäkin voisi käyttää moneen :)

Mulla on myös muutamia noita hurrikkaani lyhtyjä ja niihin voisikin laittaa vaaleanpunaista hiekkaa, kuiva kukkia ja valkoisen kynttilän

Tässä taas tämä minun häämekko suosikkini, bridezillas- sivustolla 216€ :)

Tässä myös toinen suosikkini :)

Kauniita hääkampauksia


Tässä paljon kauniita ideoita ja arvatkaa vaan surraako mun päässä jo satoja juttuja. Jos jollakin hääsuunnitteluja mielessä suosittelen lämpimästi bridezillas-sivustoa, siellä on edullsia hääpukuja ja häihin liittyviä koristeita :)

Vaaleanpunaista loppuviikkoa ystäväiseni <3