sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tunnustus ja kuvia ostoksista

Tämän tunnustuksen sain Liisalta http://liisatar.blogspot.com/


Tässä ei ilmeisestikkään ollut muuta kuin laittaa hyvää viestiä eteenpäin ja haluan antaa tunnustuksen teille kaikille blogin taustoilla häärääville, te kaikki olette tämän tunnustuksen ansainneet!

Tämä iso lyhty on ostokseni "kirppismatkalta Isojoelle" vaikken sitä kirppikseltä ostanutkaan. Korkeutta tällä ihanuudella on n.95 cm ja hintaa 39,90€ , joten pakkohan se oli matkaan ottaa! Täytyy vielä kehua Isojoen Postarin valikoimaa, joka oli juuri minun makuuni! Matkaan olisin halunnut vielä mustan metallisen telineen jossa voi pitää esim. kukkaa tai lyhtyä (30€), se oli ihana! Saatanpa hakea sen joku syksyinen päivä :D

Tosiaan olohuoneen nurkkaukseen laitoin nuo pihalla olleet tikkaat ja kyllä on komiat! Tällähetkellä se toimii vilttien ym. peittojen telineenä (esittelypaikkana ;D)

Voi ie, kaikista tärkein meinas unohtua. Ostin sieltä kirppikseltä tosiaan vanhan oven, se ei mahtunut autoon joten ystäväni lupasi minulle että ovi pääsee uuteen kotiinsa hänen kauttaan :) Voi että odotan jo kovasti sitä päivää! :)


Tiimarissakin on tullut pyörähdettyä, ja matkaan tarttui noita 1€ tuikkukippoja. On ne kyllä kauniita :)

Yleissilmäystä keittiön ovelta, tältä meillä näyttää nyt. Komiasti riippuu tuo meidän kärpäsliimapaperi :D Ei teillä muilla ole kärpäsongelmaa, siis ONGELMAA? Meillä yläkerrasaa ikkunanvälit täynnä! Aulan kärpäspapereissa 170 kärpästä  (+ikkunoiden sisällä olevat), ei paha? :D :D Siis tämä vain yhden huoneen ikkunassa!


Tässä vessan koruosastoa. Vessan valmistumisen eteen en ole tehnyt mitään, oon vaan kierrelly kirppiksiä :D

Kukkaruukkuja ei ollut, enkä jaksanut lähteä kylältä hakeamaan, joten laitoin kukan vaan muovipussiin :D


Isojoen Postarista löytyi vieraskirja meidän häihin, hintaan 14€ :) Häät tosiaan ovat 2012 tai 2013. Päivääkään ei olla vielä päätetty :( Kyllähän me ne häät pidettäis vaikka ensi kesänä, JOS olisi rahaa ja lainaa ei haluta ottaa. Mutta tuo kirja on kyllä ihana! Kehtaa jättää näytille vitriiniin ;D

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita teille kaiffarit! :)