maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ja lisää keittiösuunnittelua..

Mutta tärkein ensin.Kiitos kaikille edelliseen postaukseeni vastanneille :) Vastauksia olikin tullut melkoinen määrä :)

Ja toinen minulle tärkeä asia. Elämäni ensimmäinen gladiolus kukkii! Ja ihan itse kasvatin, olen niin ylpeä komeasta kukinnosta. Näitä tulee takuuvarmasti ensikesänä, monissa eri väreissä. Voiko kauniimpaa kukintaa ollakkaan? Ja niin korkea tuo kukka on, että meillä naapurikaan ei sitä voi olla huomaamatta! (P.S Taustalla näkyvä tie on naapurin :D) ;)Pakko napata lisää kuvia kunhan koko penkki kukoistaa ;)Noniin, ja sitten varsinaiseen otsikkoon liittyvää aiheeseen :) Tässä siis tuo haaveilemani laatta, tummalla työtasolla.. Tuo laatta näyttää jotenkin jännän väriseltä näin kuvista katseltuna :O Onkohan se sittenkään hyvä? Varmastihan sen väri hieman muuttuu, jos innostumme laittamaan kohdevalot kaappien alapuolelle.. :) Ja taas paisuu tämä keittiöremppa :) Mun mielestä noissa on liian iso sävyero.. vai tuntuuko se vaan kun on tuollaiset pienet palat kumpaakin? :D


Minä niiin rakastui tuohon työtasoon, se on aivan ihanan värinen, eikä taita yhtään punaiseen :) Oon jo melkein päättänyt että se tulee meille! :) ONKO NÄISSÄ TAAS LIIAN PIENI SÄVYERO?. Jotenkin nuo sävytkin sointuu kivasti yhteen (kunhan tässä itteäni yritän pehmittää..)


Tässä sen huomaa kuinka tuo vaalea sointuu paremmin tuon laatan kanssa :)
Nämä menevät mielestäni jo liian synkäksi..


Onnekseni äiteeni soitteli eilen ja huomautti sellaisesta seikasta, että tod.näk välitilan laatan takana on kipsilevy. Ja sehän lähtee "läskeineen kaikkineen" irti laattojen mukana, jolloin on kipsilevyn vaihtaminen edessä. Hän ehdotti vaihtoehtoa, että laittaisimme vanhan laatan päälle uuden.. Onko teillä tehty näin?

Lämmintä viikkoa kaikille <3