maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ja lisää keittiösuunnittelua..

Mutta tärkein ensin.Kiitos kaikille edelliseen postaukseeni vastanneille :) Vastauksia olikin tullut melkoinen määrä :)

Ja toinen minulle tärkeä asia. Elämäni ensimmäinen gladiolus kukkii! Ja ihan itse kasvatin, olen niin ylpeä komeasta kukinnosta. Näitä tulee takuuvarmasti ensikesänä, monissa eri väreissä. Voiko kauniimpaa kukintaa ollakkaan? Ja niin korkea tuo kukka on, että meillä naapurikaan ei sitä voi olla huomaamatta! (P.S Taustalla näkyvä tie on naapurin :D) ;)Pakko napata lisää kuvia kunhan koko penkki kukoistaa ;)



Noniin, ja sitten varsinaiseen otsikkoon liittyvää aiheeseen :) Tässä siis tuo haaveilemani laatta, tummalla työtasolla.. Tuo laatta näyttää jotenkin jännän väriseltä näin kuvista katseltuna :O Onkohan se sittenkään hyvä? Varmastihan sen väri hieman muuttuu, jos innostumme laittamaan kohdevalot kaappien alapuolelle.. :) Ja taas paisuu tämä keittiöremppa :) Mun mielestä noissa on liian iso sävyero.. vai tuntuuko se vaan kun on tuollaiset pienet palat kumpaakin? :D


Minä niiin rakastui tuohon työtasoon, se on aivan ihanan värinen, eikä taita yhtään punaiseen :) Oon jo melkein päättänyt että se tulee meille! :) ONKO NÄISSÄ TAAS LIIAN PIENI SÄVYERO?. Jotenkin nuo sävytkin sointuu kivasti yhteen (kunhan tässä itteäni yritän pehmittää..)


Tässä sen huomaa kuinka tuo vaalea sointuu paremmin tuon laatan kanssa :)




Nämä menevät mielestäni jo liian synkäksi..


Onnekseni äiteeni soitteli eilen ja huomautti sellaisesta seikasta, että tod.näk välitilan laatan takana on kipsilevy. Ja sehän lähtee "läskeineen kaikkineen" irti laattojen mukana, jolloin on kipsilevyn vaihtaminen edessä. Hän ehdotti vaihtoehtoa, että laittaisimme vanhan laatan päälle uuden.. Onko teillä tehty näin?

Lämmintä viikkoa kaikille <3

9 kommenttia:

  1. Minustakin vaalea taso näyttää paremmalta... Ja minunkin tietääkseni vanhan laatan päälle voi hyvin laittaa. Vaikka suositellaankin vanha ensin poistamaan.

    VastaaPoista
  2. Meillä laitettiin vanhan laatan päälle uusi. Isäni (joka on muurari ammatiltaan) mielestä näin oli järkevin tehdä koska vanha laatta ei ollut mistään irtoillut ja oli kunnolla kiinni.

    VastaaPoista
  3. Voih. Gladiolukset on sitten niiiin kauniita.
    Mulla niitä oli silloin kun 2 vanhinta poikaa oli pieniä aina koko kukkapenkki täynnä <3
    Ne kauneimpia!!

    Tutulta näyttää myös laatat ja taso..
    Meillä oli edellisessä asunnossa aikasta samanlainen kivijäljitelmä laatta ja vaaleampi puutaso ja TYKKÄSIN, ihan hurjana.
    Joten HYVÄLTÄ näyttää;)

    Meillä myös on laitettu vanhan päälle osassa kohdin, jossa laatta ei vaan oikein suostunut irtoomaan.
    Joten, jos niin hyvin on kiinni, ei se sieltä irtoa sitten toinen laatta päälläänkään.
    Jos taas laatat heiluu/kuulostaa ontolta ei kannata.

    VastaaPoista
  4. Meillä on lähes samaa tummaa tasoa tuon laatan kanssa ja ei se ainakaan mun mielestä huonolta näytä!
    Tosin ei tuo vaaleampikaa oo huononnäköinen!:)
    Mahtava tuo kukka!!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommentoineille :) Meillä nuo laatat on ehjät ja tuntuu ainakin olevan jykevästi kiinni :) Ehkä mekin laitamme vain vanhojen päälle :)Käypähän homma paljon siistimmin ;)
    Helteistä päivää kaikille! :)

    VastaaPoista
  6. Minä valitsisin tumman työtason. :)

    VastaaPoista
  7. Minä valkkaisin myös tumman tason :)

    VastaaPoista
  8. saanko udella mistä tuo ihana laatta on peräisin, ja missä hintaluokassa pyöri :) ... vähän näin 4 vuotta jäljessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Voi hitsi, en yhtään muista mitä nuo laatat mahtoivat maksaa, olisko ollut jotain 20-30€ luokkaa/neliö? :o Toki nykypäivänä varmasti paaaljon laajempi valikoima sekä väreissä että hintatasoltaan. :) Eipä tästä nyt paljon apua ollut :D

      Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)